Dienstverlening voor de winning van delfstoffen

info

De branche dienstverlening voor de winning van delfstoffen omvat bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van verschillende diensten aan bedrijven die betrokken zijn bij de winning van delfstoffen, zoals olie, gas, mineralen en metalen.

Deze diensten omvatten vaak exploratie, boor- en puttenbouw, transport, verwerking en raffinage van delfstoffen, evenals ondersteunende diensten zoals inspectie, onderhoud, technische advisering en engineering.

Deze bedrijven zijn vaak betrokken bij het ontwerp, de planning en de uitvoering van grootschalige projecten voor de winning van delfstoffen, waarbij ze gebruikmaken van geavanceerde technologieën en expertise om de risico’s te beperken en de efficiëntie te maximaliseren.

Subbranches

Dienstverlening voor de winning van aardolie en aardgas

De branche Dienstverlening voor de winning van aardolie en aardgas omvat bedrijven die diensten leveren aan de upstream olie- en gasindustrie, zoals exploratie, boren, putonderhoud, en reservoirbeheer.

Dienstverlening voor de winning van delfstoffen (geen olie en gas)

De dienstverlening voor de Winning van delfstoffen (geen olie en gas) omvat activiteiten zoals exploratie, mijnbouw en transport van materialen zoals metalen, mineralen en edelstenen.