Verhuur en lease van auto’s, consumentenartikelen, machines en overige roerende goederen

info

De branche van Verhuur en lease van auto’s, consumentenartikelen, machines en overige roerende goederen omvat bedrijven die tijdelijk gebruik van roerende goederen mogelijk maken.

Dit kan variëren van het huren van een auto voor een dag tot het leasen van zware machines voor meerdere jaren.

Deze bedrijven spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van de behoeften van bedrijven en consumenten die niet de middelen of wens hebben om deze goederen permanent te bezitten.

De branche is zeer divers en omvat tal van bedrijven in verschillende sectoren, waaronder de autoverhuur, consumentenverhuur, industriële verhuur, en meer.

Subbranches

Verhuur en lease van auto’s

De branche van verhuur en lease van auto’s omvat bedrijven die auto’s verhuren voor korte of lange periodes, evenals bedrijven die leasecontracten aanbieden voor auto’s.

Verhuur van consumentenartikelen

De branche van verhuur van consumentenartikelen omvat bedrijven die consumenten tijdelijk toegang bieden tot items zoals gereedschappen, feestartikelen, huishoudelijke apparaten en sportartikelen, waardoor klanten flexibiliteit hebben zonder zich zorgen te maken over opslag of onderhoud.

Verhuur en lease van machines en werktuigen en van overige goederen

De branche van verhuur en lease van machines en werktuigen en van overige goederen omvat bedrijven die gespecialiseerd zijn in het tijdelijk verhuren en leasen van diverse soorten apparatuur en goederen, waaronder bouwmachines, audiovisuele apparatuur en kantoormeubilair.

Lease van niet-financiële immateriële activa

De branche van de lease van niet-financiële immateriële activa verhuurt patenten, licenties, auteursrechten en merkrechten aan bedrijven die deze nodig hebben voor een bepaalde periode.