Overige zakelijke dienstverlening

info

De branche van Overige zakelijke dienstverlening omvat een brede waaier aan diensten die niet onder de traditionele sectoren vallen, zoals bijvoorbeeld juridische en boekhoudkundige dienstverlening, adviesdiensten, reclame en marktonderzoek, HR-diensten, vertalingen en tolkdiensten, facilitaire dienstverlening en beveiliging.

Deze diensten worden voornamelijk geleverd aan andere bedrijven en organisaties, met als doel hun zakelijke activiteiten te ondersteunen en te verbeteren.

Subbranches

Brede administratieve en secretariële dienstverlening

De branche van brede administratieve en secretariële dienstverlening richt zich op het ondersteunen van organisaties bij hun administratieve en secretariële werkzaamheden.

Callcenters

Callcenters bieden klantenservice, technische ondersteuning, verkoop- en marketingdiensten via verschillende communicatiekanalen.

Organiseren van congressen en beurzen

Het organiseren van congressen en beurzen is het plannen, coördineren en uitvoeren van grote evenementen waarbij professionals uit verschillende sectoren samenkomen om kennis te delen, nieuwe producten en diensten te ontdekken en netwerkmogelijkheden te benutten.

Overige zakelijke dienstverlening(rest)

De branche overige zakelijke dienstverlening omvat een divers scala aan bedrijven die een breed scala aan zakelijke diensten aanbieden die niet in andere branches passen.