Facility management, reiniging en landschapsverzorging

info

De branche Facility management, reiniging en landschapsverzorging omvat drie afzonderlijke branches die zich richten op het efficiënt beheer van de fysieke en operationele aspecten van gebouwen, openbare ruimtes en landschappen.

Facility management omvat het beheer van gebouwen en bijbehorende faciliteiten, zoals veiligheid, onderhoud, energiebeheer en personeelsbeheer.

Reiniging omvat schoonmaakdiensten voor zowel commerciële als residentiële gebouwen, waaronder vloerreiniging, raamreiniging, tapijtreiniging en sanitairreiniging.

Landschapsverzorging omvat het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen, zoals parken, tuinen en golfbanen.

Subbranches

Facility management

Facility management omvat het beheer van de fysieke en technologische infrastructuur van een organisatie om de werkomgeving te optimaliseren.

Reiniging

De reinigingsbranche omvat diensten en producten gericht op het schoonmaken en schoonhouden van gebouwen en ruimtes, inclusief schoonmaak, ongediertebestrijding, afvalverwerking en recycling.

Landschapsverzorging

Landschapsverzorging omvat het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de renovatie van buitenruimten, zoals tuinen, parken en openbare groenvoorzieningen.