Verhuur van en handel in onroerend goed

info

De branche van Verhuur van en handel in onroerend goed omvat verschillende activiteiten, waaronder het kopen, verkopen en verhuren van vastgoed zoals huizen, appartementen, commerciële gebouwen en grond.

Bedrijven in deze branche kunnen actief zijn als makelaars, vastgoedontwikkelaars, beheerders van onroerend goed of vastgoedbeleggers.

Ze kunnen zich richten op verschillende soorten vastgoed, zoals woningen, kantoren, winkels of industrieel vastgoed.

De branche is vaak onderhevig aan de schommelingen van de economie en de vastgoedmarkt, en is afhankelijk van factoren zoals rentetarieven, regelgeving en demografische trends.

Subbranches

Handel in eigen onroerend goed

De handel in eigen onroerend goed omvat het kopen, ontwikkelen, verhuren of verkopen van vastgoed voor eigen rekening en risico.

Verhuur van onroerend goed

De branche van verhuur van onroerend goed omvat het verhuren van verschillende soorten vastgoed en omvat het beheer van huurcontracten, gebouwen en huurders.

Bemiddeling in en beheer van onroerend goed

Bemiddeling in en beheer van onroerend goed omvat het faciliteren van de aan- en verkoop, huur en verhuur, en het beheer van onroerend goed, zoals woningen, kantoren, winkelruimtes en industriële panden.