Reparatie van computers en consumentenartikelen

info

De branche voor Reparatie van computers en consumentenartikelen omvat een breed scala aan diensten die gericht zijn op het herstellen en onderhouden van elektronische apparaten die door consumenten worden gebruikt.

Hierbij kan worden gedacht aan computers, laptops, tablets, smartphones, televisies, audioapparatuur en andere huishoudelijke apparaten.

Reparatie- en onderhoudsdiensten kunnen variëren van het oplossen van softwareproblemen en hardwarefouten tot het vervangen van onderdelen en het upgraden van systemen.

Professionals in deze branche kunnen werkzaam zijn in gespecialiseerde reparatiewinkels, als onafhankelijke reparatie-experts of als onderdeel van de dienstverlening van fabrikanten of leveranciers.

Subbranches

Reparatie van computers en communicatieapparatuur

De branche voor Reparatie van computers en communicatieapparatuur omvat bedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren en onderhouden van elektronische apparaten zoals computers, laptops, printers, mobiele telefoons en tablets.

Reparatie van consumentenartikelen (geen computers, communicatieapparatuur, auto’s en motorfietsen)

De branche voor Reparatie van consumentenartikelen omvat bedrijven die zich bezighouden met het repareren van huishoudelijke apparaten, elektronica en andere consumentenartikelen die niet vallen onder de categorie computers, communicatieapparatuur, auto’s of motorfietsen.