Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie

info

De branche Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie omvat een breed scala aan bedrijven en organisaties die zich bezighouden met het leveren van informatiediensten aan klanten.

Dit kan variëren van informatie- en communicatietechnologie (ICT) tot bibliotheekdiensten, archivering en documentbeheer, gegevensanalyse en -beheer, digitale marketing en internetdiensten.

Informatie is een waardevol goed in de huidige kennismaatschappij en deze branche speelt dan ook een cruciale rol bij het helpen van klanten bij het beheren, opslaan, analyseren en gebruiken van informatie om betere beslissingen te nemen en hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

Subbranches

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten; webportals

De branche van gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten omvat bedrijven die zich bezighouden met het verzamelen, opslaan, verwerken en beschermen van gegevens, evenals het aanbieden van webhostingdiensten en andere gerelateerde activiteiten, zoals cloud computing, domeinregistratie en website-ontwikkeling. Webportals zijn online platforms die fungeren als toegangspoorten tot een verscheidenheid aan informatie, diensten en producten.

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie

Bedrijven die informatie gerelateerde diensten aanbieden, zoals marktonderzoek, databeheer, vertalingen en juridische diensten.