Vervaardiging van producten van rubber en kunststof

info

De branche van de Vervaardiging van producten van rubber en kunststof omvat de productie van een breed scala aan goederen, waaronder plastic verpakkingen, speelgoed, autobanden, medische apparatuur, bouwmaterialen en nog veel meer.

De producten worden gemaakt door het vormen van kunststoffen en rubbers in verschillende vormen, afhankelijk van de toepassing en de vereiste eigenschappen van het eindproduct.

Deze branche speelt een belangrijke rol in de moderne samenleving, aangezien plastic en rubberen producten in bijna alle aspecten van het dagelijks leven voorkomen.

Subbranches

Vervaardiging van producten van rubber

De Vervaardiging van producten van rubber omvat de productie van banden, afdichtingen, slangen, riemen en andere rubberen producten door middel van technieken zoals extrusie, matrijzenbouw en spuitgieten.

Vervaardiging van producten van kunststof

De branche van de Vervaardiging van producten van kunststof omvat het produceren van een breed scala aan kunststofproducten voor verschillende sectoren, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, de gezondheidszorg en de bouw, met behulp van technologieën zoals extrusie, spuitgieten, blaasvormen en thermoforming.