Vervaardiging van producten van metaal (geen machines en apparaten)

info

De branche van de Vervaardiging van producten van metaal (geen machines en apparaten) omvat bedrijven die zich bezighouden met het produceren van diverse metalen producten, zoals platen, buizen, fittingen, behuizingen, behuizingen en andere componenten voor gebruik in verschillende industrieën.

Deze producten kunnen worden vervaardigd uit verschillende soorten metalen, zoals staal, aluminium, koper, messing, brons en roestvrij staal, en kunnen worden gebruikt in sectoren als de bouw, auto-industrie, luchtvaart, defensie, huishoudelijke apparaten en meer.

Subbranches

Vervaardiging van metalen producten voor de bouw

De branche van Vervaardiging van metalen producten voor de bouw produceert verschillende metalen producten die worden gebruikt in de bouwsector, zoals stalen kozijnen, deuren, ramen, trappen en dakbedekking.

Vervaardiging van reservoirs van metaal en van ketels en radiatoren voor centrale verwarming

De branche maakt reservoirs van metaal en ketels en radiatoren voor centrale verwarming.

Vervaardiging van stoomketels (geen ketels voor centrale verwarming)

De branche van Vervaardiging van stoomketels omvat bedrijven die stoomketels ontwerpen, fabriceren en installeren voor diverse industriële toepassingen.

Vervaardiging van wapens en munitie

De branche van de Vervaardiging van wapens en munitie produceert verschillende soorten wapens en munitie voor militaire en civiele toepassingen.

Smeden, persen, stampen en profielwalsen van metaal; poedermetallurgie

De branche van het Smeden, persen, stampen en profielwalsen van metaal en poedermetallurgie houdt zich bezig met het bewerken van metaal om het in verschillende vormen en afmetingen te brengen.

Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal; algemene metaalbewerking

De branche van Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal en algemene metaalbewerking omvat een breed scala aan processen en technieken om metalen te bewerken en beschermen tegen corrosie en slijtage.

Vervaardiging van scharen, messen en bestek, hang- en sluitwerk en gereedschap

Deze branche omvat bedrijven die diverse soorten scharen, messen, bestek, hang- en sluitwerk en gereedschap produceren en verkopen voor verschillende toepassingen.

Vervaardiging van overige producten van metaal

De branche Vervaardiging van overige producten van metaal omvat de productie van metalen producten zoals constructies, bevestigingsmiddelen, gereedschappen, huishoudelijke artikelen en decoratieve voorwerpen.