Vervaardiging van overige transportmiddelen

info

De branche Vervaardiging van overige transportmiddelen omvat een breed scala aan producten die worden gebruikt voor het transport van personen en goederen.

Deze branche omvat onder andere de productie van vliegtuigen, schepen, treinen, vrachtwagens, bussen, motorfietsen, fietsen en allerlei andere transportmiddelen.

Binnen deze branche worden vaak zeer geavanceerde technologieën toegepast om aan de hoge eisen van de klanten en de wetgeving te voldoen.

Subbranches

Scheepsbouw

De Scheepsbouw is de industrie die zich bezighoudt met het ontwerpen, bouwen, repareren en renoveren van schepen.

Vervaardiging van rollend spoor- en tramwegmaterieel

De branche van de Vervaardiging van rollend spoor- en tramwegmaterieel houdt zich bezig met het ontwerp, de productie en verkoop van treinen, trams en metro’s, en de bijbehorende onderdelen en systemen.

Vervaardiging van vliegtuigen en onderdelen daarvoor

De branche van de Vervaardiging van vliegtuigen en onderdelen daarvoor houdt zich bezig met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van vliegtuigen en hun onderdelen.

Vervaardiging van militaire gevechtsvoertuigen

De branche van de Vervaardiging van militaire gevechtsvoertuigen is verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van gepantserde voertuigen die gebruikt worden in militaire operaties en gevechtssituaties.

Vervaardiging van transportmiddelen (rest)

De branche van de Vervaardiging van transportmiddelen omvat de productie van auto’s, vrachtwagens, bussen, treinen, vliegtuigen, boten en schepen. Het is een belangrijke sector van de economie, die de prestaties, veiligheid en efficiëntie van deze producten voortdurend verbetert.