Vervaardiging van overige machines en apparaten

info

De branche Vervaardiging van overige machines en apparaten omvat de productie van een breed scala aan machines en apparaten die worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder de landbouw, de bouw, de voedingsmiddelenindustrie, de textielindustrie en de medische sector.

Dit omvat onder meer apparatuur voor de verwerking van voedsel, machines voor het vervaardigen van textiel en kleding, machines voor de productie van bouwmaterialen, medische apparatuur, en verschillende soorten industriële machines zoals pompen, compressoren, turbines en generatoren.

Deze branche is van groot belang voor de economie vanwege de brede toepassing van de producten die hier worden geproduceerd.

Subbranches

Vervaardiging van motoren, turbines, pompen, compressoren, appendages en drijfwerkelementen

De branche voor de Vervaardiging van motoren, turbines, pompen, compressoren, appendages en drijfwerkelementen omvat producten die worden gebruikt voor het opwekken van energie, het aandrijven van machines en het verplaatsen van vloeistoffen en gassen.

Vervaardiging van overige machines en apparaten voor algemeen gebruik

De branche van Vervaardiging van overige machines en apparaten voor algemeen gebruik produceert diverse machines en apparaten voor verschillende industrieën en taken, zoals snijden, mengen, verpakken, heffen, graven, persen en malen.

Vervaardiging van machines en werktuigen voor de land- en bosbouw

De branche van Vervaardiging van machines en werktuigen voor de land- en bosbouw omvat de productie van een breed scala aan machines, waaronder tractoren, oogstmachines en houtkapmachines, die efficiënt en effectief landbouw- en bosbouwwerkzaamheden uitvoeren.

Vervaardiging van gereedschapswerktuigen

De branche Vervaardiging van gereedschapswerktuigen produceert machines die worden gebruikt om andere machines en gereedschappen te produceren, zoals draaibanken, freesmachines en boormachines.

Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden

De branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden omvat de productie van machines en apparaten voor een specifiek doel, zoals medische apparatuur, landbouwmachines en verpakkingsmachines.