Vervaardiging van overige goederen

info

De branche Vervaardiging van overige goederen omvat een breed scala aan producten die niet in andere specifieke branches vallen.

Hieronder vallen onder meer producten als sportartikelen, speelgoed, muziekinstrumenten, medische apparatuur, optische instrumenten, horloges, juwelen, schoonmaakmiddelen en nog veel meer.

Deze branche is van groot belang voor de economie, omdat zij zorgt voor de productie van veel dagelijkse gebruiksvoorwerpen.

Subbranches

Slaan van munten; bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d.

De branche van het Slaan van munten, bewerken van edelstenen en vervaardigen van sieraden omvat activiteiten die verband houden met het ontwerpen, creëren en verkopen van munten, edelstenen en sieraden.

Vervaardiging van muziekinstrumenten

De Vervaardiging van muziekinstrumenten omvat het met de hand maken van diverse instrumenten, van strijkinstrumenten tot slaginstrumenten, door gespecialiseerde ambachtslieden en fabrikanten.

Vervaardiging van sportartikelen

De branche Vervaardiging van sportartikelen omvat bedrijven die sportkleding, schoeisel, sportuitrusting en accessoires ontwerpen, produceren en distribueren.

Vervaardiging van speelgoed en spellen

Deze branche produceert speelgoed en spellen voor kinderen en volwassenen.

Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen

De branche van de Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen omvat de productie van apparatuur, instrumenten, hulpmiddelen en benodigdheden voor gebruik in de gezondheidszorgsector, zoals MRI-scanners, chirurgische instrumenten en protheses.

Vervaardiging van overige goederen

De branche Vervaardiging van overige goederen omvat bedrijven die een breed scala aan producten produceren die niet in andere branches passen, zoals meubels, speelgoed, sportartikelen en muziekinstrumenten.