Vervaardiging van leer, lederwaren en schoenen

info

De branche van de Vervaardiging van leer, lederwaren en schoenen omvat bedrijven die zich bezighouden met het produceren van een breed scala aan producten van leer, zoals kleding, tassen, portefeuilles, riemen, schoenen en laarzen.

Dit omvat zowel handgemaakte als machinaal vervaardigde artikelen, en de producten worden gemaakt van verschillende soorten leer, zoals koeienhuid, varkensleer, schapenhuid en geitenleer.

Bedrijven in deze branche zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, produceren en vermarkten van hun producten, en ze streven naar hoge kwaliteit en vakmanschap.

Subbranches

Looien en bewerken van leer; vervaardiging van koffers, tassen, zadel- en tuigmakerswerk; bereiden en verven van bont

De branche van het Looien en bewerken van leer omvat het verwerken van huiden en vellen tot bruikbare materialen voor kleding, schoenen, meubels en accessoires, evenals de vervaardiging van koffers, tassen en zadel- en tuigmakerswerk, en het bereiden en verven van bont.

Vervaardiging van schoenen

De branche van Vervaardiging van schoenen omvat het ontwerpen, produceren en verkopen van verschillende soorten schoeisel, variërend van casual tot luxe.