Vervaardiging van farmaceutische grondstoffen en producten

info

De branche van Vervaardiging van farmaceutische grondstoffen en producten omvat de productie van medicijnen en geneesmiddelen, vaccins, diagnostische middelen en medische apparatuur die worden gebruikt voor preventieve, curatieve en palliatieve behandeling van ziekten en aandoeningen.

Deze industrie speelt een cruciale rol in de gezondheidszorg en heeft een grote impact op het welzijn van de samenleving.

Het ontwikkelen en produceren van farmaceutische producten vereist uitgebreid onderzoek, strenge kwaliteitscontroles en naleving van de strikte regelgeving die door regeringen en internationale organisaties is vastgesteld.

Subbranches

Vervaardiging van farmaceutische grondstoffen

De branche van de Vervaardiging van farmaceutische grondstoffen omvat de productie van chemische en biologische stoffen die worden gebruikt bij de productie van geneesmiddelen.

Vervaardiging van farmaceutische producten (geen grondstoffen)

De Vervaardiging van farmaceutische producten omvat de productie van medicijnen en andere farmaceutische producten die worden gebruikt voor de preventie, behandeling en genezing van ziekten en aandoeningen.