Vervaardiging van computers en van elektronische en optische apparatuur

info

De branche van Vervaardiging van computers en elektronische en optische apparatuur omvat de productie van een breed scala aan producten, waaronder computers, telecommunicatieapparatuur, audio- en video-apparatuur, medische apparatuur, navigatie- en meetapparatuur, en andere elektronische en optische instrumenten en apparaten.

De industrie is voortdurend in beweging en streeft naar het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde technologieën om de efficiëntie, kwaliteit en prestaties van de producten te verbeteren.

Subbranches

Vervaardiging van elektronische componenten en printplaten

De branche van de Vervaardiging van elektronische componenten en printplaten produceert onderdelen die worden gebruikt in diverse elektronische toepassingen, van computers en telecommunicatie-apparatuur tot medische apparatuur en consumentenelektronica.

Vervaardiging van computers en randapparatuur

De Vervaardiging van computers en randapparatuur omvat de ontwikkeling, productie en verkoop van computers, laptops, tablets, smartphones en andere elektronische apparaten, evenals randapparatuur zoals printers en scanners.

Vervaardiging van communicatieapparatuur

De branche van de Vervaardiging van communicatieapparatuur omvat de productie van hardware en software voor communicatie, zoals mobiele telefoons, satellietcommunicatiesystemen en netwerkapparatuur.

Vervaardiging van consumentenelektronica

De branche van Vervaardiging van consumentenelektronica produceert elektronische apparaten voor thuisgebruik, zoals smartphones, televisies en computers.

Vervaardiging van meet-, regel-, navigatie- en controleapparatuur en van uurwerken

De branche van de Vervaardiging van meet-, regel-, navigatie- en controleapparatuur en van uurwerken produceert apparatuur en instrumenten die worden gebruikt in verschillende industrieën en toepassingen, zoals thermometers, controllers, GPS-systemen en klokken.

Vervaardiging van bestralingsapparatuur en van elektromedische en elektrotherapeutische apparatuur

De branche van de Vervaardiging van bestralingsapparatuur en elektromedische en elektrotherapeutische apparatuur houdt zich bezig met de productie van medische apparaten, zoals röntgenapparatuur, pacemakers en elektrocardiogrammachines.

Vervaardiging van optische instrumenten en apparatuur

De branche van de Vervaardiging van optische instrumenten en apparatuur omvat de productie van apparaten die licht manipuleren voor diverse toepassingen, zoals microscopen, telescopen en camera’s.

Vervaardiging van informatiedragers

De branche van de Vervaardiging van informatiedragers omvat bedrijven die zich bezighouden met de productie van cd’s, dvd’s, usb-sticks en andere digitale opslagmedia.