Vervaardiging van auto’s, aanhangwagens en opleggers

info

De branche van de Vervaardiging van auto’s, aanhangwagens en opleggers omvat het ontwerp, de ontwikkeling, de productie, de marketing en de verkoop van voertuigen die zijn bedoeld voor het transport van personen en goederen.

Deze industrie is een belangrijke speler in de wereldeconomie en omvat een breed scala aan voertuigen, waaronder personenauto’s, vrachtwagens, bussen, aanhangwagens en opleggers.

De productie van deze voertuigen vereist een hoge mate van technologische expertise en innovatie, evenals nauwe samenwerking met toeleveranciers en distributeurs.

Subbranches

Vervaardiging van auto’s

De branche voor de Vervaardiging van auto’s is een belangrijke wereldwijde sector die zich bezighoudt met alle aspecten van de productie, verkoop en onderhoud van motorvoertuigen.

Carrosseriebouw; vervaardiging van aanhangwagens en opleggers

De branche van de Carrosseriebouw omvat de vervaardiging van aanhangwagens en opleggers, die worden gebruikt voor goederentransport op de weg.

Vervaardiging van onderdelen en toebehoren voor auto’s

De branche van de Vervaardiging van auto-onderdelen omvat de productie van essentiële componenten zoals motoren, remmen, vering en transmissie voor de constructie, reparatie en onderhoud van auto’s.