Reparatie en installatie van machines en apparaten

info

De branche Reparatie en installatie van machines en apparaten omvat alle bedrijven en dienstverleners die zich bezighouden met het repareren, onderhouden en installeren van allerlei soorten machines en apparaten.

Dit kunnen bijvoorbeeld machines zijn in de industriële sector, zoals productielijnen en machines in fabrieken, maar ook huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, koelkasten en stofzuigers.

In deze branche werken vakmensen met uiteenlopende specialismen, zoals elektromonteurs, monteurs van cv-ketels, loodgieters, automonteurs en IT-specialisten.

Subbranches

Reparatie van producten van metaal, machines en apparatuur

De branche van de Reparatie van producten van metaal, machines en apparatuur biedt diverse diensten voor het herstellen van mechanische en elektrische apparaten, variërend van kleine huishoudelijke apparaten tot grote industriële machines.

Installatie van industriële machines en apparatuur

De branche van de Installatie van industriële machines en apparatuur installeert, repareert en onderhoudt machines en apparatuur die worden gebruikt in de productieprocessen van verschillende industrieën.