Primaire houtbewerking en vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels)

info

De branche van Primaire houtbewerking en de vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (exclusief meubels) omvat bedrijven die zich bezighouden met het verzamelen, zagen, schaven, snijden, bewerken en produceren van diverse artikelen uit deze materialen.

Deze bedrijven produceren een breed scala aan producten, variërend van houten balken, planken en planken voor bouwtoepassingen tot houten speelgoed, decoratieve houten items, manden, rieten manden, vlechtwerk en kurkproducten.

Subbranches

Primaire houtbewerking en verduurzamen van hout

De branche van Primaire houtbewerking en verduurzamen van hout omvat het zagen, schaven, profileren, frezen, boren, schuren en beitsen van hout voor gebruik in de bouw, meubel- en interieurindustrie, en andere toepassingen. Het omvat ook activiteiten gericht op het verduurzamen van hout, zoals impregneren en behandelen van hout met chemicaliën.

Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels)

De branche van Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk omvat de productie van items zoals speelgoed, gereedschapshandvatten, muziekinstrumenten, houtsnijwerk, manden en kurkproducten.