Drukkerijen, reproductie van opgenomen media

info

Drukkerijen en de Reproductie van opgenomen media zijn essentiële diensten voor de publicatie van boeken, tijdschriften, kranten, folders, brochures en ander gedrukt materiaal, evenals voor de verwerking van audio- en videomateriaal.

Deze branche omvat bedrijven die zich bezighouden met het bedrukken van materialen, zoals papier, karton, textiel en metaal, en bedrijven die zich richten op de productie van cd’s, dvd’s en andere opslagmedia.

Deze industrie maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals digitale druk en 3D-printen om hoogwaardige en gepersonaliseerde producten te leveren aan klanten in verschillende sectoren, zoals de uitgeverij, de reclame- en marketingbranche en de entertainmentindustrie.

Subbranches

Drukkerijen en dienstverlening voor drukkerijen

Drukkerijen en dienstverlening voor drukkerijen produceren drukwerk zoals boeken, tijdschriften, flyers en visitekaartjes en bieden diensten aan zoals ontwerp, afwerking en verzending.

Reproductie van opgenomen media

De branche van reproductie van opgenomen media omvat het produceren en distribueren van fysieke en digitale media-inhoud zoals muziek, films, tv-programma’s, videogames en software, evenals duplicatie, mastering, replicatie, printen, verpakken en distribueren van deze inhoud.