Handel in en reparatie van auto’s, motorfietsen en aanhangers

info

De branche Handel in en reparatie van auto’s, motorfietsen en aanhangers omvat bedrijven die zich bezighouden met de verkoop, inkoop, reparatie en onderhoud van voertuigen.

Het omvat autodealers, garages, autoreparatiebedrijven, motorfietsenwinkels en bedrijven die aanhangers verkopen en repareren. De branche is van groot belang voor de economie, aangezien vervoer een essentiële rol speelt in onze samenleving.

Subbranches

Handel in auto’s en aanhangers, eventueel gecombineerd met reparatie

De branche van Handel in auto’s en aanhangers omvat de verkoop, aankoop, reparatie, onderhoud en leasing van auto’s en aanhangers, evenals gerelateerde diensten zoals verzekeringen en financiering.

Gespecialiseerde reparatie van auto’s

De branche van Gespecialiseerde reparatie van auto’s omvat bedrijven die zich richten op het repareren en onderhouden van auto’s, met een nadruk op specifieke merken of typen voertuigen.

Handel in auto-onderdelen en -accesso

De Handel in auto-onderdelen en -accessoires omvat de verkoop van componenten die worden gebruikt voor het onderhoud, de reparatie en aanpassing van voertuigen, en bedient een breed scala aan klanten.

Handel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan

De branche van de Handel in en reparatie van motorfietsen omvat de verkoop en service van motorfietsen, onderdelen en accessoires, evenals reparatie- en onderhoudsdiensten.