Industrieel ontwerp en vormgeving, fotografie, vertaling en overige consultancy

info

De branche van Industrieel ontwerp en vormgeving, fotografie, vertaling en overige consultancy omvat een diverse groep van creatieve professionals die zich bezighouden met het ontwerpen en vormgeven van producten, systemen en diensten, het vastleggen van beelden en het vertalen van taal, en het verstrekken van advies en ondersteuning op verschillende gebieden.

Industrieel ontwerpers en vormgevers zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van producten die functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn, terwijl fotografen zich bezighouden met het vastleggen van visuele verhalen en het creëren van beelden voor commerciële en artistieke doeleinden.

Vertalers vertalen geschreven en gesproken taal van en naar verschillende talen, en bieden zo de mogelijkheid om communicatie te vergemakkelijken tussen verschillende culturen.

Overige consultants bieden hun expertise en ervaring in een breed scala van disciplines, waaronder management, financiën, marketing en technologie.

Subbranches

Industrieel ontwerp en vormgeving

Industrieel ontwerp en vormgeving is het creëren van praktische en aantrekkelijke producten voor de industrie.

Fotografie en ontwikkelen van foto’s en films

De branche van fotografie en ontwikkeling van foto’s en films omvat fotografen, fotostudio’s en bedrijven die zich richten op het produceren van films en het afdrukken en ontwikkelen van foto’s.

Vertalers en tolken

Vertalers en tolken vertalen en tolken gesproken of geschreven taal van de ene taal naar de andere, waarbij ze zorgen voor de juiste betekenis en context.

Overige specialistische zakelijke dienstverlening

Bedrijven die gespecialiseerde diensten aanbieden aan andere bedrijven, zoals consultancy, juridische diensten, vertaal- en tolkdiensten, ontwerpdiensten, arbeidsbemiddeling, beveiliging, schoonmaak, reclame en marktonderzoek.