Adverteren

Verbind uw bedrijf met succes!

Onze visie

Branche-Infogids.nl verbindt bedrijven met potentiële klanten door hen in contact te brengen met de juiste partners en diensten in hun branche.

Als u uw bedrijf, product of dienst in de schijnwerpers wilt zetten, dan is adverteren op Branche-Infogids.nl dé oplossing voor u!

Gerichte doelgroep

Ons platform is speciaal ontworpen voor ondernemers en bedrijven in Nederland, wat betekent dat uw advertenties worden weergegeven aan een zeer relevante en betrokken doelgroep.

Uitgebreid bereik

Met duizenden views per maand biedt Branche-Infogids.nl u de mogelijkheid om uw merk op de radar van potentiële klanten te zetten.

Diverse advertentiemogelijkheden

Van banneradvertenties tot gesponsorde artikelen, Branche-Infogids.nl biedt verschillende mogelijkheden om uw bedrijf in de kijker te zetten.

Kies je pakket

INFO

Banneradvertenties

Vergroot uw zichtbaarheid op onze website met opvallende banneradvertenties op strategische locaties. Wij bieden diverse formaten en plaatsingsmogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen.

Gesponsorde artikelen

Breng uw bedrijf onder de aandacht van onze lezers met informatieve en boeiende gesponsorde artikelen die naadloos aansluiten bij de interesses van onze doelgroep.

Bedrijfsprofielen

Presenteer uw bedrijf op een professionele en overtuigende manier met een uitgebreid bedrijfsprofiel, inclusief bedrijfsinformatie, logo, afbeeldingen en contactgegevens.

Branchepagina sponsoring

Kies voor exclusieve zichtbaarheid op een specifieke branchepagina, waardoor uw bedrijf direct opvalt bij bezoekers die geïnteresseerd zijn in die specifieke branche.

Evenementen & seminars

Sponsor branchegerelateerde evenementen en seminars georganiseerd door Branche-Infogids.nl en krijg exclusieve zichtbaarheid en naamsvermelding tijdens het evenement.

Webinars & workshops

Vergroot uw autoriteit en zichtbaarheid door het sponsoren of presenteren van educatieve webinars en workshops, gericht op het bieden van waardevolle informatie en training aan onze doelgroep.

Podcast sponsoring

Profiteer van de groeiende populariteit van podcasts door uw merk te koppelen aan onze boeiende en informatieve podcastserie, die specifiek gericht is op de Nederlandse bedrijfssector.

Educatieve samenwerkingen

Werk samen met Branche-Infogids.nl om educatieve content en trainingen te ontwikkelen die relevant zijn voor uw branche, en versterk uw positie als marktleider en kennispartner.

Media-promotie

Vergroot uw bereik door uw advertentie ook te delen op onze overige mediakanalen

Marketingstrategie

Met deze uitgebreide reeks advertentiemogelijkheden kunt u de perfecte marketingstrategie kiezen die aansluit bij de behoeften en doelstellingen van uw bedrijf. Neem contact op met ons advertentieteam voor meer informatie en tarieven.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de gekozen advertentievorm, looptijd en zichtbaarheid. Neem contact op met ons advertentieteam om een op maat gemaakt voorstel te ontvangen dat past bij uw budget en doelstellingen.

Contact

Bent u klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met effectieve en gerichte advertenties? Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven. U kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Zet uw bedrijf op de kaart met Branche-Infogids.nl en ontdek de kracht van gerichte online advertenties!